Kireina sushi

Als je een fan bent van sushi en op zoek bent naar een uitzonderlijke eetervaring, dan zou je OKOZ moeten overwegen. OKOZ is gespecialiseerd in hoogwaardige sushi die op traditionele wijze wordt bereid, zodat elke hap barst van de Japanse traditie en smaken.

Onze sushi-chefs zijn bekwame ambachtslieden die jarenlang hebben getraind om hun vak te perfectioneren. Ze gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten om een verscheidenheid aan sushi-rolls en nigiri te maken die even visueel verbluffend zijn als heerlijk.

Of je nu in de stemming bent voor klassiekers zoals tonijn en zalm, of iets avontuurlijkers wilt proberen zoals paling of Hamachi, ons menu heeft voor elk wat wils en een scala aan glazuursauzen beschikbaar.

Maar het is niet alleen de kwaliteit van onze sushi die ons onderscheidt – het is de algemene ervaring. Ons restaurant is ontworpen als een bruisend centrum van een drukke, vrolijke sfeer met attente service en een gezellige ambiance. We zijn ervan overtuigd dat je vertrekt met een voldaan en energiek gevoel.

Flower

SUSHI

きれい な 寿司

Flower

SPECIALS

saké pairing: vraag advies aan ons team

Flower

SUSHI

きれい な 寿司

Flower

SPECIALS

saké pairing: vraag advies aan ons team